Söndagslistan

Söndagslistan vecka 8

Godmorgon! Vi gick och la oss direkt efter mello igår, så trötta både jag och Rickard. Tycker du rätt låtar gick vidare? Jag gillade både Loreen och Six feet under. Men jag blev lite besviken på Carolas mellanakt. Hade velat se något annat och inte ett enda långt wailparty… (Stavas wail så förresten?) Dagens planer är att plugga och skicka iväg de två uppgifterna som jag skrev på igår. Jag ska läsa igenom och se om det är något jag behöver ändra och kanske kommer jag på någon mer snilleblixt. Ikväll blir det Svansjön med Ida. Trodde inte att jag var så intresserad av baleltt men jag ser verkligen fram mot att få åka till Norrköping ikväll och se nationalbaletten från Kiev. Hoppas på att det inte är fotoförbud.

Dagens wordpressfråga:

Vilken är den största utmaningen du kommer att möta under de kommande sex månaderna?

Det är helt klart alla utmaningar med skolan. Tentaplugg, få till godkända uppgifter. Men jag har mycket roligt att se fram emot också. I början på april åker jag och Rickard till Gotland, bara han och jag. Vi ska fira bröllopsdag. Ser verkligen fram mot det. Sen i sommar åker vi till Gotland hela familjen. Hur underbart är inte det! Men färjan är svindyr, dubbla priset från förra året. Det är så dåligt. I skrivande stund är det inte lika många som bokat in sommarsemester i år jämfört med tidigare år. Det är också en utmaning måste jag säga. Hur mat-, el- och bensinpriser bara skenar. Jag tänker på de som redan innan levt på marginalen. Hur ska de klara sig?

Känsla: En bra vecka med lite allt möjligt smått och gott. Blev lite ledsen tidigare i veckan och arg över hur vissa säger så snälla saker till mig och sedan snackar skit bakom ryggen.

Väder: Det har blåst en del, solen har varit framme och det har omväxlande varit minus- och plusgrader. Just nu är det minus och det ligger lite snö på backen. Sol har vi fått med.

Veckans bilder:

Mest lästa inlägg:

Jag vill inte bli reducerad till en könlös livmoderbärare

En lista snodd av Underbara Clara

Fem en fredag vecka 8: Veckan som gått och Antingen eller

Mina positiva från veckan:

 • Skickat in två skoluppgifter och är i stort sett klar med två andra. Min plan är att kunna skicka in dom idag precis som jag skrev ovan.
 • Kul att träna tillsammans med Rickard.
 • Vi var och hälsade på Rickards mamma en sväng. Hon har flyttat så det var kul att se hur hon bor nu.

Träning:

 • Måndag: 1 timme pilates med Linnea
 • Tisdag: Vila
 • Onsdag: Sprang med Rickard på Ljunkans löparbana. Det blev 10*100 meter så snabbt jag orkade.
 • Torsdag: 1 timme pilates i Mjölby
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömt fotboll. Det kändes i benen efteråt att jag inte riktigt är van vid den typen av fysisk aktivitet.
 • Söndag: Vi får se vad jag hittar på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 8

  1. Jag har inte tänkt på att det är en yogaövning från början…. Men ja, övningen är svår. Jag tänker att det handlar om rörlighet i ryggen men också framsida lår.

 1. Jag har inte tittat på mello alls i år. Såg Carola hos Carina Bergfeldt i fredags, och hon sjöng Främling då. Rätt bra ändå.
  Så trevligt att åka och se Svansjön med dottern.
  Ha en fortsatt bra söndag.
  Carin

Lämna ett svar