Idag slog det mig att det är bara två månader kvar till jag ska göra den stora terminstentan. Just nu känns det inte som att något fastnar och varje stycke jag läser känns som något som jag läser för första gången. Det stressar mig måste jag säga. Det är så mycket jag vill lära mig. Men en sak i taget är mitt recept. Och framförallt en dag i taget. Jag funderar faktiskt på att göra ett riktigt schema men känns lite försent. Men jag vet inte…. Nästa vecka kommer vi börja prata om cirkulation och jag är fortfarande på lungor och känner mig lite lost kring olika områden. Eller så kan jag mer än vad jag tror. Just den där känslan av att känna att jag läser saker och ting för första gången för mig nervös.

Bloggutmaning

Kanelbullens dag, blir det någon bulle dagen till ära?

Ja, det blev det såklart. En köpekanelbulle men den var god. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 kommentarer

 1. avatar
  Annika säger:

  Hej Hanna!
  Vad modig du är som sätter sdig i skolbänken som vuxen! DU kommer att fixa tentan galant, men jag vet vad du menar när du säger att saker och ting inte fastnar. Tror dock att mkt fastnar ändå, för sånt märker jg själv, hehe.

  Ingen kanelbulle igår, men glad att du fick en!

  1. avatar

   Precis så är det. Jag känner när vi pratar om olika grejer att jag ändå snappat upp en hel del. Så det vilar jag i.

 2. avatar

  Tror att du kan mer än vad du tror. Det är det där stresspåslaget som gör att allt blir knas.
  Carin

  1. avatar

   Tack för pepp! Det tror jag också.

 3. avatar

  En sak i taget är min melodi också. Klarar inte av att läsa två böcker samtidigt, inte ens skönlitteratur, så skulle absolut inte fixa att läsa två kurser samtidigt. Två månader låter som lång tid, men det går ju fort så kan förstå din oro. Ingen kanelbulle här.

  1. avatar

   Alla mina kurser som ska göras utom examensarbetet kommer gå parallellt under dessa två år så det blir en del att hålla i huvudet.

 4. avatar

  Vad jobbigt att du känner dig så stressad men det är bra att du är medveten om att ta en sak i taget. Önskar dig lycka till och självklart kommer du att lyckas. Kramis <3

  1. avatar

   Nu börjar jag faktiskt känna mig tryggare men när jag skrev inlägget kändes det lite jobbigt.

 5. avatar

  En sak i taget är min melodi också och det brukar fungera.
  Att få den känslan när man läser är inte helt rolig. Jag kan känna så om jag inte är helt fokuserad med det vet du bäst hur det fungerar för dig.

  1. avatar

   Lite ofokus kan det säkert vara. Sedan jag skrev inlägget känner jag att jag börjar komma in i det ialallafall. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: