Hanna funderar

Säkert och effektivt var det ja….

I min söndagslista tipsade jag om en video, Safe and effective den är drygt en timme men så värd att lägga tid på. Den handlar om vaccineringen av covid och den censur som skedde i Storbritannien. Videon är inte antivaccin utan flertal gånger säger de att det inte behöver vara vaccinet som orsakar problemen. Men just att stora röda varningslampor inte tänds är för mig anmärkningsvärt och så tänker de i videon också. Jag fattar inte att man bara vågar köra på och inte gör en ordentlig utredning innan man friskriver vaccinet.

”Den engelska dokumentären med bland annat kardiologen Aseem Malhotra och som sändes igår är oerhört sevärd. Kanske den bästa film som gjorts om skadorna av covidvaccinen.

Filmen är mycket gripande. Vi får bland annat följa sex personer som drabbats av allvarliga vaccinskador samt en kvinna vars 32-åriga man avled efter vaccinationen. Samtliga har bemötts illa av myndigheterna. Flera av dem har haft självmordstankar.

Den nämner också den censur som skett av de som kritiserar vaccinet och den häxjakt mot ovaccinerade. Det var bland annat ett klipp med Boris Johnson, han har avgått nu och jag blir mörkrädd när jag hör den press och stress som han utsatte sina medborgare för. Det är skrämmande att det varit ett så genomgående tema världen över. Man får inte prata och om man gör så ska det tystas oavsett om det är sant eller inte.

Så här arbetar Facebook iallafall. Hittepå kanske du säger men jag har flera FB-bekanta som faktiskt blivit avstängda eller begränsade i vad de kan lägga upp och hur prioriterade deras inlägg är i andras flöde när de delat vaccinkritiska inlägg.

Videon är hur som helst mycket sevärd! Se den, oavsett om du håller med mig eller inte. De intervjuar flera personer som fått skador av vaccinet också och det är hjärtknipande.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Säkert och effektivt var det ja….

  1. Jag ska kolla på dokumentären. Sparat den som bokmärke. Tycker det är både synd och skrämmande att vi inte får tycka olika. Och ja skeptiskt till ny medicin eller vaccin ska man ju vara tills man vet att det är säkert.

Lämna ett svar