Min vardag - Träning

Härliga träningsendorfiner

Kände mig skör idag, lite som ett gäng vissna löv…….

Det är måndag och en ny vecka igen. Behövde träna och kände mest att jag bara inte orkar. Får man strunta i det då? Spontant ja såklart men så tänker jag på löptestet framöver och andra mål . Men det är väl när man känner sig som mest skör och ledsen som man kanske behöver de positiva endorfinerna träningen ger som bäst. Fast det är som svårast att motivera sig till det. Så jag gjorde just det, ställde mig på löpbandet och sprang ett gäng intervaller. Jag känner mig fortfarande nedstämd men inte alls lika skör.

Några positiva från idag:

  • Mitt tillgodoräknande är äntligen godkänt så 9 dagars praktik på akuten blir det istället för 14. Även om det hade varit skoj att vara där några dagar till.
  • Sprang 10 intervaller.
  • Tanken på att jag nu gjort mina fyra jobbpass och är ledig imorgon! Älskar mitt jobb men behöver såklart få vila upp mig ibland.
  • Träningsendorfiner är de bästa! Efter att få bli omhållen av sin älskling såklart.
  • Pratade lite med en sköterska idag på jobbet och fick höra så fina ord.

Avslutningsvis tänkte jag lägga upp dagens fråga i bloggutmaningen. Skolfotografiets dag! Visa oss ett av dina skolfoton är dagens fråga. Jag måste säga pass på den frågan eftersom mina skolfoton är hemma hos mamma och pappa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar