Känsla: Lite ångest över att jag redan varit inne på semestervecka två. Imorgon går vi in i vecka tre. Jag vill inte att det ska gå så fort.
Väder: Det har varit riktigt hett men även svalkande vindar.

Mina positiva från veckan:

 • Att äntligen få känna mig lite snabb när jag springer.
 • Att jag fortfarande har två veckors semester kvar!
 • Att jag fått till iallafall tjugo minuter pilates. Men hjälp vad jag känner mig svag i min pilatesträning. Inte bra ju.
 • Fått döma massa fotboll. Tre matcher har det blivit den här veckan. Eller i skrivande stund har det bara blivit två. Den tredje matchen som är idag ska jag döma senare.

Veckans mest lästa inlägg:

Bilder från veckan:

Köp: vinröda tights och ett linne från Strongers sommarrea.

Träning:

 • Måndag: Dömde fotboll i gassande sol. Tog en kvällspromenad på kvällen med Rickard.
 • Tisdag: Sprang ett fotbollsinspirerat träningspass på en fotbollsplan i stan. Tränade 20 minuter pilates efteråt och senare blev det en kvällspromenad på 30 minuter.
 • Onsdag: Morgonpromenad med Rickard på nästan en timme. Eftermiddagen spenderades på en vandringsled och så sim och lek med barnen.
 • Torsdag: Dömde uppvisningsmatch på arenan som AD. Cyklade till och från matchen. Check på 18 kilometer cykling.
 • Fredag: Jag och Rickard dömde en match tillsammans, DM pojkar 19. Det var semifinal och heta känslor. Hur kul som helst ju.
 • Lördag: Om badet med barnen räknas så har jag tränat. 😛
 • Söndag: Ska döma fotboll som assisterande i damer division 2.

Bra inlägg och länkar som jag snubblat över:
Clara delar med sig av sina insikter och länkar till andra inlägg på samma tema. Bra inlägg under temat självhjälp.

Hur många klarar av att gå mot strömmen? En väldigt dagsaktuell frågeställning som krönikören skriver om i denna länk.

Fortsätter på tema yttrandefrihet genom en studie som Uppsala universitet gjort. Oroväckande att många vill inskränkla yttrandefriheten. Utan yttrandefrihet har vi heller ingen demokrati. Snodde länken skamlöst från Tankebubblor.

Det betyder att vi har väldigt strikta åsiktskorridorer. Folk är helt enkelt rädda för att prata med okända om sina åsikter. Det kan vara svåra frågor, som immigration, integration, skolan och sjukvården.

Sluta behandla oss som vill diskutera biverkningar som antivaxxare – bra krönika kring vem som tar ansvar kring de som faktiskt fått skador av vaccinet. En misstanke borde vara tillräckligt för att göra en ordentlig utredning. Det behövs ett nytänk i vården kring misstänka biverkningar av läkemedel!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar

  Ha en bra dag!
  Kram!

  1. avatar

   Tack detsamma! 😀

 2. avatar

  Jag ber om ursäkt, ifall du får fler kommentarer nu, min telefon hängde sig, så jag vet inte vad som hände. Nu tog jag fram datorn istället.
  Njut av semestern! Ta en dag i taget och fokusera inte på slutet. Jag har 2, ev 3 dagar kvar, men först ska jag på ”för-semester” i några dagar med familjen. Ska bli skönt!
  Det är med yttrandefrihet är inte lätt, men jag tycker inte att särskilt mycket censureras. (tror vi ser det lite olika) Vissa åsikter borde dock inte få yttras, men det är ju som svårt att vet var gränsen går. Och nej, kritik mot covidvaccinet hör inte dit, enligt mig, det finns värre saker. I en diktatur får man inte ha egna åsikter och i en demokrati får alla åsikter finnas… Hur det än är så bor jag hellre i en demokrati.
  Det har ju varit så sjukt varmt att min träning i princip bara har varit promenader. Idag är det normal sommarvärme, det går att andas igen!

  1. avatar

   Tyvärr så är det en omfattande censur, vet man inte vad man ska leta efter eller sett tidigare länkar som helt plötsligt bara är borta så hade jag säkerligen haft samma bild som du. Tex så censurerar youtube och facebook väldigt mycket, särskilt kritik mot covidvaccinet. Jag har länkar till intressanta debatter på min gamla blogg som nu är borttagna från youtube.

 3. avatar
  Tankebubblor säger:

  Vilka härliga semester-bilder!
  Och många tänkvärda ord, och bra länkar du delar med dig av.

  1. avatar

   Tack! 🙂

 4. avatar

  Ja samma här, tycker semestern har gått så sabla fort 😮 Nåja vädret kan man inte gnälla på direkt 😍❤️ Va fina ni är gumman

  1. avatar

   Nej det är det ju ingen mening med. Vädret bara är. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: