Pilates

En blahadag som bara blev så bra

Idag var det först en sån där dag som jag ville deleta ur min mentala mailbox. Flera saker hände på jobbet som jag bara ville låtsas som att det inte alls hänt. Så är det ibland.
Jag har funderat ett tag och efter jobbet så drog jag till World Class och löste medlemskort där. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Skaffa gymkort alltså. Men en dag blixtrar det till och det var idag, haha.
När jag kom hem så spelade jag och Rickard spela med Ida och så fick jag ett sug efter att dra till gymmet och delta i Sofias spinningpass. Det var ett riktigt mördarpass, 3*12*40/20. Alltså tre set med 12 intervaller som alla var 40 sekunder och så tjugo sekunders vila mellan intervallerna. Mellan seten var det tre minuter vila. Grymt bra och svettigt pass.
Efter passet gick jag och Rickard till lokalen där jag körde ett pass pilates med honom. Rickard är gammal löpare och därför också extremt stel. Det var så häftigt att se skillnaden från början av passet till de sista övningarna i slutet. Att känna hur mina cues faktiskt gjorde skillnad på hållning och sätt att utföra övningarna på. Kolla in min instagram @hannafialotta eller Hannas Pilates på Facebook.
Det kommer bli en extremt spännande resa som jag hoppas att du vill hänga med på.
Ja just det, det hände en annan rolig sak också men det kommer jag skriva om imorgon istället. Måste ju spara lite på godbitarna. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En blahadag som bara blev så bra

 1. Jobbigt med en sån där dag som man bara vill ignorera delar utav men roligt att du köpte gymkort och körde ett spinningpass! Jag älskar spinning. Det är så himla bra träning och man svettas så mycket att man tror att man har duschat haha 🙂 Hoppas du får en bra dag! Ser fram emot din hemlighet tills imorgon haha 😀 // Petra Elisabeth

  1. Haha okej! Jag valde World Classs för att Sofia kör spinningpass där och jag vill gärna stötta henne. 🙂 Sen är det en rolig träningsform också.

 2. Alla har sådana dagar, bara att försöka ta sig igenom… 🙂
  tycker sådant är så häftigt att man ser så tydliga resultat på någon som man själv gjort lixom 😀

  1. Ja det var så häftigt att se respons direkt på det jag sa. Skillnad i hållning, och sätt att utföra övningar. Det känns grymt bra!

  1. Ja, jag älskar att träna. Pilates är dessutom mitt jobb. Inte så att jag kan leva på det än men jag vill det framöver. 🙂

  1. Mina barn är så pass stora nu så de klarar sig själva en hel del. Men så jobbar jag oregelbundet med så passar på att träna när barnen är i skolan. Intressant fråga om min vision. Jag sparar den till ett eget blogginlägg. 🙂

 3. Vad kul att det blev en bättre dag ändå! Härligt när det vänder från en dålig dag till en bra dag. Tänk vilken skillnad det gör med kroppen med lite övningar 🙂

 4. Så tråkigt att det var en dålig dag.. Men utan dem skulle vi inte ha bra dagar 😀 Ska bli spännande att läsa vad du har för kul att säga!! Älskar cliffhangers haha.

 5. Men så roligt! Tycker det är så skönt att träna, speciellt när man har en riktigt jobbig dag så känns det som träningen får en att slappna av och man får utlopp för all frustration och så 😍💪

 6. Har du innan "bara" tränat hemma? Tänker att styrka o pilates borde vara en grym kombo. Att bli både stark och smidig. hoppas din dag blir bättre idag.

 7. Trist att du valde WC framför att träna på mitt gym. Men att läsa detta var skoj att du äntligen löst gymkort. 😀
  /bror din

 8. Trist när det kommer såna där dagar, men då får man hoppas på nästa dag och att den är bättre. 😀
  Kul med gymkort, har inte läst din blogg så länge nu, men fått uppfattningen att du tränar rätt mycket ändå? 🙂

Lämna ett svar