Pilates

En klass för dig

Här kommer en utlovad klass. På ungefär trettio minuter gås hela kroppen igen. Vet någon av er ett bra videoredigeringsprogram som kan ta bort bakgrundsljud? Jag ville filma klassen utomhus så det är lite ljud i bakgrunden men jag tycker ändå att man hör bra. 🙂 Testa och berätta vad du tycker.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En klass för dig

  1. Jag tänkte hjälpa dig genom att skaffa en videokamera som man kan plugga in en extramikrofon i och på det sättet få bort det värsta bakgrundsbruset. Det går även att fixa till i ett videoredigeringsprogram. Nackdelen är att då tappar du mycket av ditt tal också. 🙁
    Ps. Det kommer dröja till nästa vecka innan jag skulle kunna hjälpa dig med nästa inspelning. Ds

  2. Men Hanna! Så underbart med en klass till oss bloggläsare! Tusen tack och jag skall spela upp den igen och vara med 🙂 Vilket fantastiskt koncept!
    Kramen och ha en underbar kväll! Anneli

Lämna ett svar