Ketojourney

En härlig torsdag

Dagen startade med plugg och sen möttes jag och Sofia upp för en snöig promenad. Bokstavligen snöig. Vi hade snön i ansiktet nästan hela vägen och jag mitt nöt som sminkat mig såg ut som en panda. Jag vet inte vad det var med mig men min mun gick i ett. Till slut fick jag nästan dåligt samvete över att jag inte kunde sluta prata, haha.
Efter promenaden åkte jag, Rickard och barnen hem till mina föräldrar. Mamma hade varit så snäll och gjort glutenfri marinad till köttet. Det som inte syns på bilden är att jag dränkt in spenaten med olivolja. Den oljan är verkligen inte min favorit. Tycker det smakar gammalt men jag vänjer mig väl. Ihop med mat så här går det skapligt ändå. 
Något jag drack mycket innan jag körde igång med keto var varmt vatten med kokosolja och citron i. Så gott och jag fortsätter på det temat nu. Skulle pressa i lite citron i min mugg och tappar den rakt ner i muggen. Vad är oddsen liksom…. Vi fick oss ett gott skratt. Pappa tycker mycket om att titta på skidtävlingar så vi tittade på sprinten tillsammans. Det var roligt, tittade alltid på sport tillsammans med pappa som barn. 
Det är torsdag och vad innebär det? Jo, torsdagspilates i Mjölby såklart. Jag tog tåget hit idag och kom en stund innan så passade på att fota lite bilder och filma några klipp till Instagram. Passet gick superbra såklart. Efteråt pratade jag lite med Maria och vi fotade lite till hennes kanal för att ha lite material där också. Jag tog tåget hem sedan och det blev en lång väntan då tåget var försenat. Men när tåget väl kom gick det smidigt och snabbt att komma hem.
Vilken härlig torsdag jag haft! Känner mig full av energi. Jag väntar fortfarande på dippen men jag läste att om man är vältränad så är det lättare att ställa om kroppen. Men jag är glad över att det fortfarande känns så bra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En härlig torsdag

  1. Vilken härlig torsdag du verkar haft! Kul att din mamma engagerar sig och gjorde marinaden glutenfri för dig skull. Brukar också kolla på sport med min pappa, alltid mysigt! Även om inte jag är så jätteintresserad av tex hockey är det speciellt att se på det med pappa. Kram <3

  2. Jag som älskar snö, är riktigt avundsjuk på din promenad! 😀 Jag hade också velat gå en promenad då det snöade som mest häromdagen.

  3. Oj, vilken dag!
    Och vad sugen jah blev på kött & sallad, fast här är det snart dags för frukost 🙂 Är inte heller alltid glad för olivolja, håller med om att den kan smaka liksom ”gammalt” & nästan lite skarpt. Men det beror säkert på oljan.
    Hoppas din fredag blir lika bra som din torsdag!

  4. Fy den där snön alltså, jag hoppas verkligen inte att den kommer till oss igen men jag tror den ligger på marken snart.. Dock har vi jättefint och strålande väder idag! Men det är lite mysigt när man vart ute och gått i snön och får komma in i värmen igen!

  5. Vilken bra dag du har haft och här har det också kommit snö. Så nu är det vitt på marken igen jag som trodde våren var på väg haha 🙂

Lämna ett svar