Vardagen

Ett foto i timmen

05:40
Sitter i mörkret i köket, tänt ljus och planerar lite för bloggen men även hur jag ska lägga upp min dag. Planen för morgonen blev att jobba med bloggen till halv sju och därefter sätta mig med mina studier en halvtimme tills det var dags att väcka barnen. När barnen gått till skolan så blev det fullt fokus på studierna igen.
06:40
Pluggar på om SIP-samordnad individuell plan.
8:40
Dags för frukost och passade då på att kolla Facebook bland annat. Extremt viktigt…. 🙄
09:40
Hör hur det piper om tvättmaskinen så går och hänger lite tvätt.
10:40
Såg en  bild på Facebook om att jag tränade trettio minuter pilates för exakt fyra år sedan idag. Så jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på hur samma övning ser ut så här fyra år senare och jämföra.
Det har allt hänt lite. 🙂
11:40-12:40
Löpning + 35 minuter pilates. Jag sprang dels på löpbandet och så gick jag och Rickard ut en stund för att känna på benet på fotbollsplanen. Det gör inte ont men det känns att det är något som varit där. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan. Det stramar liksom. 

13:30
Skrev ett inlägg på bloggen om min snea kropp.
14:50
På jobbet för att jobba mina fem timmar och vilken smidig kväll det blev. Av förståeliga skäl så blev det här dagens sista bild.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett foto i timmen

  1. När du gick upp så sov jag fortfarande haha. Vad duktig du är som jobbade med studierna ett tag och att du började så tidigt. Vad åt du till frukost? Är det potatisgratäng eller ägg? 🙂

Lämna ett svar