Basi Pilates teacher training

För två år sedan

Jag och Janet och så Juliana (bakom) vår fantastiska lärare.
Idag är det exakt två år sedan som jag åkte upp till Stockholm för att gå Basi Pilates Mat teacher training course, modul 1-2 av 6. Minns hur förväntansfull jag var och hur jag sett fram emot hela hösten att få köra igång med utbildningen. Jag har suttit och läst igenom hela min Basi Pilates teacher training-kategori och jag kan precis känna den förväntan jag kände när jag läser mina gamla inlägg.

Vi var bara två deltagare men jag kände verkligen att det var perfekt. Vi fick mycket tid och behövde inte vara rädda för att ställa frågor. Studiematerialet använder jag fortfarande mellan varven.
På första modulen lyckades jag att parkeringböter trots att jag betalat. Men biljetten låg upp och ner i framsätet. Där gjorde den säkert nytta….
Kom tidigt till Stockholm så passade på att shoppa lite till barnen. Övriga bilder är från kvällen på hotellrummet.
Det blev alltid si och sådär med lunchen när vi var fullt upptagna med all teori och all praktik. En härlig räkmacka blev min lunch en av dagarna. Det slog mig nu att jag inte har ätit räksmörgås igen efter den här mackan. 
Hotellmatsalen, älskade verkligen känslan. Mornington Hotell i Bromma var det och på de sista modulerna tog jag bussen dit och då blev det Mornington hotell i stan istället. Det var perfekt då det bara låg en kilometer från studion.
Den här bilden är från första pilatesklassen tillsammans. Vi gick igenom  basicövningar och aldrig hade jag kunnat ana att de kunde vara så jobbiga och samtidigt så givande.
Bild från sista modulen där jag skulle hitta Janets neutrala bäcken.
Denna bild är också från sista modulen. Jag skulle så gärna vilja gå utbildningen på apparater med och planen var ju att jag skulle gått den i år. Så blev det inte. Men det är ju inte försent för det! Kanske nästa år?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “För två år sedan

 1. Jag älskar räkmackor och nu blev jag sugen på en och det vattnas alltid i munnen när jag ser en räkmacka. Haha Du ser ut att ha haft en riktig bra tid när du gick utbildningen. Man ser att det lyser om dig 🙂

 2. Vad menas med modul ?
  vad mysigt hotellet ser ut och den där räkmackan ja den får mig att vattnas i munnen haha blev väldigt sugen på en sådan macka =) hoppas du kan gå på den utbildningen du vill gå på nästa år =)

 3. Så kul att se tillbaka på gamla minnen och just en sådan sak är alltid kul att se på. Hoppas du får till kursen i framtiden ❤

 4. Vilken värme det är i inlägget över det du fick uppleva. Det låter som du var otroligt lycklig där under utbildningen. Självklart är det så att du kan göra det nästa år, jag tänker att även om man tänkt något för året kan man se det som ett mål att göra inom kort. Blir så himla glad av att läsa det här, du riktigt strålar på bilderna och genom inlägget kommer värme som speglar att du fortfarande känner samma idag som då :).

 5. Vilket härligt minne! Alltid kul att titta tillbaka på gamla minnen 🙂
  Så surt med parkeringsböter när biljetten var betald, sån frustration!!

 6. Är alltid så otroligt givande att titta tillbaka och se hur långt man själv har kommit och vad det man gick igenom faktiskt har gett en. 🙂 Hoppas du får gå på den utbildningen du vill och längtar efter!

 7. Åh vad härligt de verkar ha varit! Är ju perfekt att ni bara var två då ni kunde få mer hjälp och fokusen låg på er! Verkar va en väldigt intressant kurs!

 8. Låter verkligen som en superhärlig utbildning. Räkmacka har jag inte ätit på år och dar men så himla gott!! Lyckat med parkeringen, men sånt som händer haha! Har tack och lov inte lyckats än *peppar peppar*.

 9. Men vad mysigt! Kul! Haha tråkigt med böter.. det suger ju verkligen dyrt är det ju också verkligen! Gud vad tråkigt Alltså! Hoppas du får en fin dag idag! ❤️❤️

Lämna ett svar