29 november 2023

Onsdag i september

Jag började på det här inlägget igår men kom inte så mycket längre än till att skriva halva. Kvällsjobbet kallade och jag var så glad hela kvällen för jag fick jobba med en riktigt duktig vikare. Sådant blir jag verkligen glad av när det flyter på. Men jag var trött när jag kom hem så jag orkade inte skriva färdigt mitt inlägg. Idag har jag också haft en bra dag på jobbet, slutade två vilket var alldels lagom. Passade på på rasten att läsa min nya ketobok. Det var inte svårt att beta av x antal sidor. Men nu var det inte boken jag skulle prata om (den kommer få ett eget inlägg) utan det var snarare gårdagen jag skulle berätta om.
Rickard ställde in en Loka i frysen iförrgår då jag ville gärna ha den kall. Jag sträckte ut kroppen en stund på pilatesmattan när han gått till jobbet. Därefter la jag mig i sängen, bloggade bland annat och glömde alldeles bort den lilla detaljen med Lokan i frysen. Så jag kom på det på morgonen och då var det bara is av drickan.  Nästa gång det händer en sån här grej så ska jag ta av korken medan drycken är frusen. Försökte öppna den men det bara pös över. Till slut gick det.
Dessa faktablad gick jag igenom, inte alla men de flesta. Det var verkligen hur intressant som helst. Jag funderade en hel del över hur den kompetens jag faktiskt har kan användas mer på jobbet. Jag har en specialistundersköterskeutbildning inom avancerad omvårdnad och nu läser jag andra terminen till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa. Jag vill använda mina kompetenser mer än vad jag gör nu. Jag får ta en diskussion med min verksamhetschef om hur man kan göra.
Jag städade Idas rum medan hon var i skolan. Jag råkade dock slänga en för henne viktig grej till en cupcake. Jag sa till henne att det som hon är rädd om behöver hon lägga på säkrare ställen. Annars tror jag att det är skräp och så åker det i soporna. Men jag letade upp cupcakes på nätet åt henne som hon kunde färglägga själv. Jag tror att jag är förlåten.
Jag menar kolla på den här bilden, den vill jag färglägga, haha.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Onsdag i september

 1. Tycker det är jättebra att du vill använda det du lär dig i ditt arbete, jag skulle vilja veta hur en depression kan te sig hos en som är äldre så dessa faktablad hade jag velat läst. Loka är gott 🙂 Min favorit smak är citron 🙂

 2. Det är alltid så trist när man glömmer något dricka som man lägger i frysen 🙈 att måla målarbilder är roligt och avkopplande:) den var ju supersöt ju 😍

 3. Tycker din ketoresa eller vad man ska säga är så intressant.
  Wooow dedär va inte lite papper som du läst haha
  Såklart att du måste använda dina kompetenser mer så heja dig att samtalet med din chef kommer gå bra 💜
  Så söt hon är o va snällt att du beställde hem nytt till henne.
  Sjukt söt, nästan så du får lägga ut när hon gjort den färdig 🤩😍

 4. Härligt med lite jobb! Skicka lite enerig till mig är sjuk haha!!
  Ojj tur den inte smällde vilket det kan göra om det frys förlänge! Haha men den är ju iallafall kall nu 😉

 5. Jag blir alltid lite sur på mig själv när jag planerat något sådant och glömmer av det, med drickan i frysen.. Kall blir den men synd man glömmer när man helst vill ha den =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: