Godmorgon!

Nu har jag lite tid att sitta här vid datorn. Jag har storstädat hos ödlorna, de har fått ny sand och en rejäl portion morötter och grönsaker. Tyckte det var lite kul att Maja parkerat sig i maten. Maja har även fått bada, Saga däremot, hon bara sprang iväg och var omöjlig att fånga. Jag har även dammsugit och torkat golvet i ett av barnens rum. Men nu, bloggtid, det är dags för Elisas fem en fredag.

 1. Vad är det trevligaste någon sagt till dig i veckan? ”Jag fick ögonblickligt fötroende för dig. Du känns lugn och stabil.”
 2. Hur gjorde du veckan lättare för någon? Tänker osökt på allt jag gör för patienterna.
 3. Vad fick dig att le? Kommentaren som jag skrev om på fråga 1. Det gjorde hela min dag.
 4. Vad är ett trevligt möte du haft från veckan? Utbildningen med mina kollegor igår.
 5. Vad är en trevlig kväll för dig? En trevlig kväll för mig är god mat, mycket prat och skratt och alla är nöjda och glada
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

20 kommentarer

 1. […] Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Robert, Debutsky, Tant Augusta, Kenneth, Lotten, […]

 2. avatar

  Hade helt missat att ni har ödlor. Har ni haft det länge?

  1. avatar

   Ja sen sommaren 2017. Men de är inte med så ofta. 🙂

   1. avatar

    Åh då förstår jag varför jag missat det 😁

 3. […] Fem en fredag vecka 19: Trevlig […]

 4. avatar

  Lugn och stabil är ett fint omdöme tycker jag! Härligt att du fick höra det.

  1. avatar

   Ja det gjorde mig väldigt glad!

 5. avatar

  Härliga bilder du delar. Ödlor är underskattade husdjur – tycker ialla fall jag. Låter som om du har haft en trevlig veckan. Hoppas helgen blir riktigt fin

  1. avatar

   Det håller jag med om nu när vi har dom. Men det tog några år innan jag kunde tänka mig att ha ödlor. Nu kan jag istället inte tänka mig att vara utan dom.

 6. avatar

  Hoppas du fick en sån kväll i kväll, med alla beståndsdelar! Trevlig helg!

  1. avatar

   Jodå, det fick jag allt!

 7. avatar

  Följer en annan bloggare som också kör de här frågorna. Ni har dock heeeeelt olika svar och det är både skoj och fascinerande!

  1. avatar

   Det brukar jag också tänka på. Förra veckan hade jag och en annan bloggare liknande bilder i våra inlägg. Det tyckte jag var roligt.

 8. avatar

  det var en fin komplimang som du kan leva på längre än för dagen. har en patienter har en många tillfällen att göra något för någon annan. bra att kunna förna nytta med nöje med kolleger

  1. avatar

   Ja det är klart jag gör det. Jag blev verkligen så glad!

 9. avatar

  Fråga nr 1 där gav du ett riktigt fint svar, ett beröm som heter duga!
  Trevlig helg!

  1. avatar

   Tack detsamma!

 10. avatar

  Ja, det var en fin kommentar. En sådan som får en att växa.

  1. avatar

   Ja verkligen, blev så glad!

 11. avatar

  Lugn och stabil vill man gärna vara, önskar en fin fredag med skratt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: