Vi var på badet på förmiddagen, tänkte att det inte är så ansträngande att vara i plurret men jo, det känns ju allt i musklerna måste jag säg. Bra uppladdning eller inte inför kvällens lopp lär visa sig. Jag velar fortfarande om jag ska köra på fyra kilometer eller åtta kilometer. Kommer nog vela ända tills det är dags att anmäla oss.

Jag funderar på att köpa några konstväxter till terrariet. Ödlorna gillar verkligen den stora krukväxten och klättrar gärna upp i den. Problemet är ju att den välter men jag tror att de skulle uppskatta att få något mer att klättra i. Nog om det, det är dags för Elisas fem en fredag. Häng på du också.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du två av, för att du alltid tappar bort den ena? Jag är inte den personen som tappar bort grejer. Tappar knappt bort en vante.
 2. Vad har du inte som du istället lånar från någon? Jag är den där gamla typen som inte gillar att låna grejer av andra. Har inte lånat av någon på flera år.
 3. Vad äger du något gammalt av för att det fungerar bra? Tv:n är det enda jag kan komma på.
 4. Vad är något du har på flera ställen? Laddare finns såklart på ett antal ställen här hemma.
 5. Vad är något du gärna vill ha det senaste av? Hm, jag tycker inte att det är så viktigt att ha det senaste. Huvudsaken är att det fungerar.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

17 kommentarer

 1. […] länkade förra veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Madeleine, Hanna, Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Debutsky, Robert, Helen, Ninni, Violen, Susanne, Ejmis, […]

 2. avatar
  Paula Merio säger:

  Du är verkligen ordentlig, jag är en riktig slarvmaja o det blir bara värre med åren. Nyaste tekniken orkar jag inte med, då måste jag ju lära mig en massa nytt. Ha en skön lördagskväll!

  1. avatar

   Gillar inte heller nytt men ibland måste man ju.

 3. avatar
  säger:

  Så skönt det låter att inte tappa bort något. Jag hoppas ditt lopp gick bra och att du känner dig nöjd med din insats.

  1. avatar

   Tack, det gick väldigt bra. 🙂

 4. avatar

  Blev det 4km eller 8km? Jag har också några laddare här hemma. Det är liksom viktigt att ha på något sätt. Nej man behöver inte alltid ha det nya, huvudsaken det fungerar tycker jag också 🙂

  1. avatar

   Det blev fyra kilometer. 🤩

 5. avatar
  minimne säger:

  Hoppas kvällens lopp går bra. Jag är också den som inte gillar att låna saker och är ingen som gillar att låna ut saker heller. Jag vill inte ha det nyaste av något då det brukar vara så dyrt och i alla fall med elektronik brukar det finnas något problem med den nyaste varianten.

  1. avatar

   håller med, nytt är inte alltid bäst.

 6. avatar
  säger:

  Nej, men behöver inte ha det nyaste av allt, bara det fungerar är jag också nöjd! Ha en fin helg!

  1. avatar

   Så tänker jag med.

 7. avatar
  säger:

  Så otroligt lika vi är med undantag att jag är väldigt duktig på att tappa vantar. Därför brukar jag nästan aldrig använda mina fotbollsvantar som min bästis stickade åt mig för några år sedan. Stoppar händerna i jackfickorna istället.

  PS. Gissar att du också sitter klistrad framför tvn och kolla EM för damer. Kul med 65 000 på Old Trafford. Vad tycker du om domarinsatserna? Den här gången är jag riktigt nöjd med domarna i matcherna jag har sett. Ukrainska domaren som dömde Spanien-Finland fick ju en fristad i Spanien efter kriget utbrott. Hon fick/får bo där och döma både dam- och herrmatcher i Spanien. Lite av en solskenshistoria tycker jag. DS.

  1. avatar

   Nej jag gjorde ju inte det eftersom vi sprang lopp ikväll. Håller med om att domarna varit duktiga i år och håller även med om solskenshistorian. Fint ju!

 8. avatar

  jag brukar inte heller tappa så mycket. men på senare tid har det blivit ett eller annat örhänge som jag ryckt loss med en stor halsduk. tycker inte heller att en behöver köpa nya grejer så länge de gamla fungerar. lycka till på löpningen vilken sträcka du än väljer

  1. avatar

   Det har jag lyckats med på jobbet när jag drar av mig förkläder, då har också örhängen följt med.

 9. avatar

  en gång köpte jag riktigt dyra fina vantar… nöjer mig med tio kronors nu, annars tappar jag inte heller så mycket saker. Böcker lånar jag på biblioteket.

  1. avatar

   Jag nöjer mig också med tiokronorsvantar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: