Vardagen

6 mars och lördag

Vilken underbar dag det är idag. Strålande sol från en klarblå himmel. Love it! Kan ni gissa vad bilden ovan föreställer? Fjälltopp, hustak, skidbacke eller kanske något annat.

Vi hade en mycket trevlig kväll med mycket prat och god mat och sällskapsspel. Vi spelade Settlers. Man ska bygga vägar, hus och städer och den som först får 10 poäng vinner. Jag vann inte men kom inte sist heller. Ett helt okej spel tycker jag.

Idag ska vi bara ta det lugnt. Samuel och jag ska på simskola i eftermiddag och Mr R ska iväg och döma fotboll.

Igår såg jag ut såhär. Sitter ner så jag ser allmänt pluffsig ut. Bjuder på det. 🙂 Klänningen är från Laredoute och en av mina favoriter.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “6 mars och lördag

Lämna ett svar