Vardagen

Inställt

                                         

Det kom världens åskoväder med hagel och regn vid femtiden. Usch! Det var bara att ställa in matchen som jag skulle ha ikväll. Synd, jag blev sugen till slut på att döma matchen. Jaja, imorgon är det dags igen.

Vi ska snart ta fredagkväll. GODIDAGS IGEN! Can´t wait… För min del blir det choklad i mängder. Har både marabou daim och polka, twix mm. Kommer ni ihåg när Twix hette Raider förresten. Det var verkligen år och dag sedan. Fortfarande är det en av mina chokladfavoriter. Mums, vad gott det ska bli.

Hoppas att ni får en toppenkväll!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inställt

  1. Också smaskat choklad i helgen. Polkan gillade jag. Och vet du jag kallar fortfarande Twixen för Raider och mina barn undrar vad jag menar 😉

Lämna ett svar