Gravid med trean

100 dagar

Så liten på bilden och trippelt så stor nu. Älskade lilla barn, vad vi längtar efter dig!

Nu är det exakt 100 dagar kvar. Hjälp, imorgon är man nere på tvåsiffrigt. Känner på mig att tiden kommer springa iväg nu. Jag längtar, fasar och oroar mig. Fasar inför förlossningen. Har inga bra minnen från Alexanders förlossning och bebisen måste ju ut. Tanken på kejsarsnitt skrämmer mig precis lika mycket. Jag måste nog kanske prata med någon igen om förlossningen. Jag har en del minnen som inte är bearbetade. Känns som en bra idé att ha det gjort innan man ligger där med värkar….

Längtar så efter den lille som sparkar och buffar och lever om i magen. Snart är vi FEM i familjen. ♥

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “100 dagar

  1. Åh vad spännande!:-) Men även jobbigt att oroa sig över förlossningen (speciellt med tanke på tidigare erfarenheter).. Min tjejkompis hade världens sundaste inställning.

    Vi: Är du inte orolig inför förlossningen?
    Hon: Nä, varför ska jag vara det? Det är inget jag kan styra.

    Haha well, jag kommer inte vara så lugn å acceptera mitt öde.

Lämna ett svar