Vardagen

Idolfinal

Sitter i soffan med laptop i knät. Idolfinal kikar jag på och äter skumtomtar med polkasmak. De var ingen höjdare direkt. Originalet är godast. Härligt med fredagskväll iallafall. Dagen har varit riktigt bra, fler såna tack 🙂

Jag tycker det är helt rätt personer som gått vidare till final. Vet inte riktigt vem jag tycker ska vinna. De är lika värdiga båda två.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Idolfinal

  1. Ja orginal tomtarna är godast. Var det rätt vinnare i år? Jag har inte inte alls följt denna omgång men såg finalen igår och av gårdagens program tycker jag det var rätt som vann.

  2. Amanda är ju redan en vinnare så…det återstår. Båda har säkert en idolframtid.
    Mysig lilltjej med en djup blick 🙂

Lämna ett svar