Vardagen

Vinterpromenad

Härliga vinterbilder från förra året.

Barnen var jätterastlösa efter maten så vi klädde på oss och tog en promenad. Det har snöat en hel del och snön har lagt sig. Jag undrar om den kommer stanna eller om den är borta igen imorgon. Jag hoppas att den stannar. Vore roligt med lite julstämning.

Jag filmade Ida lite igår och idag men det var så mörkt i rummet så man ser inte jättetydligt. Vill ni se ändå? Man hör hur hon ”pratar”. Otroligt charmigt. Synd som sagt att ljuset blev så dåligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vinterpromenad

  1. Men gud har ni så mycket snö nu? Här har vi bara haft lite snöblandat regn så jag börjar tappa tron på att vi får en vit jul i år men det kan ju komma från en dag till en annan. Mysigt ser det ut iallafall 🙂

Lämna ett svar