Vardagen

Godmorgon

Nu längtar jag efter snöbus!

Måndag igen och ny vecka. Bara några dagar kvar av november och sen är det julmånaden. Åh så roligt det ska bli med allt julpyssel. I eftermiddag när Samuel kommer hem från skolan ska vi baka pepparkakor. Hur mysigt som helst.

I natt vaknade lilltjejen bara två gånger. Så skönt. Känner mig inte så särskilt utvilad ändå för det blev sent, satt med pärlorna och pratade med Rickard. En beställning är klar och så har jag gjort ett nytt armband i ”cremiga” nyanser. Bild kommer senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar