Gravid med trean

Bebisfix

Nu är vårt sovrum städat, vi har satt ihop spjälsängen och flyttat in den där. Vi var även ner i källaren och hämtade spjälskydd, lakan mm men det ska tvättas först innan jag bäddar i sängen. Nu börjar jag se att målet närmar sig. Förvaring till bebisens kläder är det som fattas nu. Annars är allt klart.

Förlossningen ser jag fram mot. I början av graviditeten var jag väldigt osäker och funderade på vad jag egentligen gett mig in på men nu känns det bra. Kejsarsnitt skrämmer mig mer. Nu bara väntar jag på att det ska sätta igång. Jag vill ju så gärna veta vem det är som bor i magen. Barnen frågar inte så mycket som jag trodde och de verkar heller inte särskilt otåliga. Eller så är det därför Samuel håller på som han gör när han har sina busiga perioder. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bebisfix

Lämna ett svar