Vardagen

Min onsdag

En ensam liten trattis hittade jag tidigare idag när jag följde med Rickard ut i skogen. Hade hoppats på ett berg av kantareller. Det är så gott i köttfärssås, pizza och….. Ja mycket helt enkelt. Det var skönt att komma ut en stund, trots ösregnet. Försökte promenera i lite raskare takt, kanske att jag kan lura ut bebisen lite tidigare. Än så länge har jag bara fått ont i ryggen på kuppen….

Snart ska jag laga mat. Det blir inget avancerat, bara makaroner och falukorv. Gott det med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min onsdag

  1. Usch detta väder ja, var ute och sprang i Rydskogen idag, självklart började det ösregna så fort jag kom utanför portdörren och så slutade det regna när jag sprungit klart, typiskt!

Lämna ett svar