Personligt

TROTS

Ikväll är en sån här kväll när jag är världens sämsta mamma. Men ungarna är inte de bästa heller. Samuel cyklar omkring, tar sönder halllampan kastar grejer på mig, lär Alexander en massa dumheter och bara är allmänt dum. Jag askyr att vara ensam med barnen när de beter sig så här. Och det är Samuel som är den pådrivande. Jag hoppas att Samuel slutar med det här snart för jag kommer inte orka det här med en bebis också. Det syns så tydligt att han enbart gör det för att provocera. Det hjälper verkligen inte att ignorera eller bli arg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “TROTS

  1. Jag känner igen mig så väl. Här hemma har jag en storebror som härjar och är elak på lillebror. Fasar för hur det kommer bli när Gabriel blir så stor att han kan ge igen :S Var ensam med barnen i förrgår kväll när Alexander var som värst så vet känslan av att bara vilja att ens partner ska komma hem eller önskan att en oväntad gäst ska kliva genom dörren.
    Hoppas de lugnade ner sig!
    När är bebisen beräknad?

  2. Vi håller för fullt på att ta oss igenom det beryktade trotset nu och det är påfrestande. Tyvärr blev det värre när våra små knoddar kom till världen (vilket man i och för sig kan förstå). Men det är många gånger man får bita sig hårt i läppen, skrika djupt in i kudden och andas lugnt för att inte bli fullständigt vansinnig…. Det är konstigt att man kan bli så arg på någon man älskar så mycket 🙂

Lämna ett svar