Vardagen

Yankee candle

Förra året köpte jag ett gäng doftljus från Yankee candle. Ikväll tände jag det ovan. Mmm, det doftar verkligen underbart här nu. Framöver blir det nog en beställning igen. 

Sitter och tittar på Idol nu med laptopen i knät. Har bara sett Molly sjunga Rihannas only girl in the world. Molly är verkligen grymt duktig. Kul att höra på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Yankee candle

  1. Åh yankee candles är ju så himla bra och luktar nåt fantastiskt! 🙂 Brukar du beställa från deras hemsida eller har du nåt bra tips? 🙂

  2. Gillar också deras ljus, satt och kolla på deras hemsida igår 🙂
    Köpte en dofta gott till bilen, Cotton!

    PS: vem åker ut i kväll?

Lämna ett svar