Vardagen

GodmorgonIgår blev det en hel hög med armband gjorda. Förutom namnsmycken vill jag också göra smycken i läder och mocka. De finns utlagda i shopen.

Det är nästan storm idag också. Tur man inte behöver gå ut… Idag ska jag bara vara hemma och pyssla förutom vid två då det är ett viktigt möte på jobbet.

Hoppas ni får en toppen dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Dom ser jättefina ut =) Duktig du är. Skulle med vilja göra smycken, men det är sådant som stannar där hihi kramen och du jag kom på sen när jag redan skrivit att det var tredje filmen att det var andra hihi Men tack för du var vaken =)

Lämna ett svar