Vardagen

I skogen

Det blev en runda till skogen idag igen. Så härligt att bara vara medan pojkarna lekte och busade. De sprang hinderbana, åkte rutschkana och bara var i nuet, så där härligt som bara barn kan vara.

Samuel har önskat kycklingklubbor och ris till kvällsmat så de står i ugnen. Det blir gott. Min favoriträtt är just kyckling i alla dess former. Mmm…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I skogen

Lämna ett svar