Vardagen

Godmorgon

Här har jag två förkylda barn. Samuel är hemma från skolan och mår inte alls bra. Ida är genomförkyld och Alex är den enda som klarat sig. Planerna idag var egentligen småbarnsmusiken som dragit igång igen efter sommaren men med sjuka barn känns det inte som någon bra idé. Istället blir det skolböckerna. Utbildningen jag har börjat på känns riktigt spännande. Det kommer bli så kul!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. haha nej att rensa ogräs tillhör väl inte favoritsysslorna även om jag ibland intalar mig att det kan vara meditativt..haha.. vilke fina smycken du gör 🙂

Lämna ett svar