Vardagen

Våfflor

 
Den ständiga frågan här hemma är vad vi  ska äta för mat. Det var länge sedan vi åt våfflor så det fick bli det ikväll. Så gott med jordgubbssylt och grädde. Barnen älskar det, tom Ida som satte i sig två stycken själv. 🙂
 
Sittar och lyssnar på Darins låt astrologen (cover va? har ingen riktig koll, uggla har visst skrivit den). Den är så bra! Får gåshud….
 
Vi har haft en mysig dag idag. Barnen har varit ute och röjt i trädgårn. Åh vad skönt det är med ett ställe som är bara vårt, där vi kan styra som vi vill och ingen annan kan komma och säga nåt (så länge man inte stör ska jag lägga till). Ser fram mot att bygga snögubbar i trädgårn och snölyktor som inget annat barn kommer komma och förstöra. Jag älskar vårt hem!!!!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Våfflor

  1. Smaskigt med våfflor, ett måste med grädde och sylt!
    Underbart med snö, vilken glädje för våra barn=)
    Ja, även för mig ska tilläggas 😉 Jag behöver verkligen ljuset efter den regniga sommaren OCH hösten.
    Kram C

Lämna ett svar