Min vardag

Tiger

I höstas när vi spanade på julklappar hittade vi denna gulliga mössa och matchande vantar till Idisen. I storlek 86-98 så hon kan ha den först nästa vinter. Hur gulligt är det inte….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tiger

 1. Så¨söt mössa! Ja, jag hoppas att jag inte ska behöva gå över så mycket, gick 9 dagar över tiden med Viggo.
  Hoppas ni haft en bra start på det nya året! kram

 2. Hejsan! 🙂
  Jag har noterat att du har kommenterat att mina virkningar är fina/gulliga.
  Nu funderar jag på att öppna en liten shop i min blogg där jag säljer saker jag virkat. Tex söta figurer/ Broscher eller liknande.
  Vad tycker du om denna ide, är det något du skulle kunna tänka dig att köpa till rätt pris? 🙂

 3. ÅH den tröjan är så söt! Ska allt köpa en men med 2012 på då 😀
  Ja visst längtar man till våren nu när julen och allt är över!

Lämna ett svar