Vardagen

Kväll

 
Jag har varit allmänt vissen, idag varför vill jag inte gå in på eftersom att det inte handlar om mig,  så nu är min mamma här. Hon ska sova över och jag sitter med datorn och hon löser korsord. Sociala klubben. 🙂 Men vi pratar också. Vid såna här lägen tänker jag dels på er ensamstående mammor, all heder till er men också de som inte har turen att ha sina föräldrar så nära. Jag och Rickard har verkligen tur eftersom att bådas familjer bor i samma stad.  Det finns så många saker som blir så mycket enklare.  
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kväll

  1. Bra och nära kontakt med sin familj är guld värt, och något man ska vara tacksam över att man har. Vad underbar din mamma är som kommer. 🙂 Kram

  2. Det är en stor förmån att ha sina föräldrar nära och härligt när barnen får en vardagsnära relation till dem!
    Hoppas du får känna dig bättre till mods snart igen! Kram

Lämna ett svar