Vardagen

Godmorgon

 
Jag har gjort några fler armband till min barnkollektion. Finns här.
 
Onsdag idag och ledig dag, vad skönt. Jag funderar på att åka till småbarnsmusiken med Ida, det var alldeles för länge sen. Det har krockat med allt annat hela tiden, Jag måste också plugga, har slarvat med det i några dagar.
 
Men vad mörkt det är ute. Nu vill jag att det vänder och blir ljusare igen. Det känns ju som att jag sitter uppe mitt i natten.
 
Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

 1. Haha, jag som har längtat efter mörkret 🙂 Tycker det är sååå mysigt på kvällarna när det mörknar och jag gillar mörkret på mornarna med!!
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

 2. Vad pluggar du Hanna? Tack för dina råder i min blogg, jag ta med mig av det du skrev 😉 idag ska jag till studievägledaren.

 3. vilka fina armband, dom hade lätt gått hem hos mina smyckestokiga töser 🙂
  Hoppas du får en bra onsdag och att du hinner ta igen lite plugg 🙂
  /Emelie

Lämna ett svar