Vardagen

Onsdag

 
Underklänning Ester Elenora, kofta Laredoute och byxor från Vero Moda. Nästa projekt blir att sy in byxorna. De sitter lite löst vid knäna och det gillar jag inte.
 
Godmorgon! Gick och la mig tidigt igår kväll och det var tur för Ida har vaknat tre gånger i natt och haft svårt att somna om. Hon är som mig med sömnen, När jag var bebis hade jag också svårt att sova på nätterna. Idag blir det jobb mellan 8-13 och i eftermiddag måste jag komma igång med mitt träningsschema. Det är inte klokt vad man slöar till när man inte längre måste hålla sig i form mellan matcherna och heller inte har några tävlingar att träna till. Men om jag ska nå mitt mål på 22 minuter på femman så är det skärpning som gäller. Är nere på 27 nu så det är inte jättelångt kvar. 
 
Hoppas ni får en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

  1. Vad bra att du har satt mål för träningen. Själv är jag lite dålig på det men nu har jag börjat träna body pump och det är kul med lite variation.
    Ha en bra dag!

Lämna ett svar