Hanna tycker

Så urbota dumt!

 
Tyvärr så hittar jag inte artikeln på correns sida så jag kunde inte länka.
 
En man  måste enligt Jehovas vittnen skriva på ett sexintyg för att hans exfru ska få gifta om sig. I sexintyget ska han skriva under på att han varit otrogen, annars får exfrun inte gifta om sig. Enligt ”vittnena” står det i Bibeln att det måste bevisas att partnern varit otrogen för att omgifte ska kunna ske. Huruvida det står i Bibeln eller inte låter jag vara osagt.Jag har aldrig läst det, å andra sidan har jag heller inte läst Bibeln från pärm till pärm. För några år sedan läste jag alla Moseböckerna i ett svep men kommer inte ihåg just den här detaljen.
 
Jag tycker det är fullständig galenskap. Ytterligare en anledning till att inte acceptera eller lyssna på dem. Här där vi bor nu har vi sluppit dem men där vi bodde förut var de frekventa påringare, de och Jesu kristi kyrka av sista dagars heliga (långt namn, en sekt det med). Det är i såna här lägen man kan ifrågasätta lämpligheten i religionsfrihet, när någons sätt att tänka går ut över andra människor, då är det fel.
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Så urbota dumt!

  1. Heelt sjukt juh! Kommer dem och knackar på hos mig får dem en utskällning och blir iväg skickade på momangen.
    Men är det inte ngt liknande man måste gå igenom i USA om man vill annulera ett äktenskap? för mig jag sett det på Vänner xD

  2. Ha ha, älskade vittnena när jag var runt 15… kompisens farfar var med och det står även i deras bibel att man bör dricka ett glas rödvin om dagen så det fick vi när vi kom=))

  3. Har hört talas om det innan, men låter också det vara osagt om det står i biblen eller inte. I sådana lägen blir jag grymt sugen på att kolla upp det och få fakta på plats.

  4. Herregud, det är ju helt sjukt!! Har heller ingen aning om vad som står i bibeln, men jag har aldrig hört talas om något sådant här i alla fall!

Lämna ett svar