Vardagen

Söndagsmys

 
Den röda lyktan köpte jag igår i världens mysigaste lilla butik här i stan. Jag har vetat om den i flera år men igår var första gången jag kikade in i den. Det fanns så mycket fint och jag hade velat ta med mig hela butiken hem. En grå ”huslykta” och några yankeecandle ljus följde också med hem. Lätt nya favoritbutiken.
 
Vilken härlig höstdag det varit, kallt men soligt och fint. Det var skönt i eftermiddag att komma hem skapligt från jobbet. Jag har plockat och städat lite och efter kvällsmaten hade vi lite söndagsmys med pojkarna: filmen ”Föräldrafällan” med Lindsay Lohan i huvudrollen och godis. Myspys!
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagsmys

Lämna ett svar