Vardagen

Härlig vårpromenad

Jag och barnen gick ut i skogen då det är så härligt väder. Plockat vitsippor, sprungit lite och glädje över alla vårtecken man ser. Nu ska vi äta panerad fisk och kokt potatis. Efter lunch kommer kusinen hit för lek och bus. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Härlig vårpromenad

  1. Nu blev jag ju lite avundsjuk! Här har det regnat hela dagen och varit lite ruggigt. Men barnen är iaf ute och leker med kompisarna. Det märks att du bor längre söderut än vad jag gör. Men jag är optimist! Snart kommer solen och värmen och DÅ blir det grönt och skönt 🙂 Ha en skön lördagkväll!

Lämna ett svar