Vardagen

Lördag

Hej. Nu är det dålig uppdatering här igen. Det är fullt upp. Jobb 7-16 tosdag och fredag och igårkväll dömde jag match som assisterande. Det var högt tempo men det gick riktigt bra så det var kul. 
 
Idag är det match igen som assisterande och ikväll ska vi till sportbaren i stan med domarklubben för att äta mat och titta på Champions League finalen. Det kommer bli kul. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

Lämna ett svar