Vardagen

Julafton 2014

Dagen startade med att pojkarna fick sitt Xbox. Stor lycka såklart.
Den traditionella bilden-vid-granen.
Fika innan tomten. Barnen var så där glada över att bli fotade.
Efter julklappsutdelningen. Det är tradition att ta kort på barnen och tomten. Det är många kusiner i familjen nu! Vi åt en god jullunch och efter det åkte vi hem och förberedde för att mina föräldrar och bror skulle komma.
Litet julbord med min kära familj som kom lagom till Kalle Anka. Vi stack iväg till Maxi igår morse och fixade några sistaminuten-klappar från barnen till mormor, morfar och Marcus. De blev mycket uppskattade så det var roligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julafton 2014

  1. Såklart att man ska ha bild på tomten och alla barnen! 🙂 Mysig jul ni verkar ha haft! God fortsättning!

Lämna ett svar