Barnen

Liten komihåg för mig

Lillfians språk utvecklas mer och mer för varje dag. Det är så häftigt att höra. Ibland förstår jag ingenting när hon pratar sina flerordsmeningar och vill berätta något.
sofars tagg =morfars gitarr
ninne = välling
kanina = kanin
ta av den töjan =ta av mig tröjan
Ales = Alex
Samme =Samuel
goll = boll
sokgoll = fotboll
soof = smurf
Ida älskar att åka bil. Det går inte att säga till henne att vi ska åka bil för då vill hon göra det NU och inte vänta kanske en kvart eller vad det nu tar innan vi ska iväg. Hon börjar skrika helt hysteriskt. Fröken Otålig, javisst!
Att sjunga är en annan sysselsättning som Ida också älskar. Minns ni den här bilden? Hon sjunger fortfarande med samma inlevelse. Så roligt!
 

 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Liten komihåg för mig

  1. Det är ju så grymt värdefullt att skriva ner och spara sådant barnen gör o säger så kul att kunna gå tillbaka o se när de blir större:)kram

  2. söt tjej de växer så fort =)
    jo ja ofta har man ju olika smak på låtar o musik oxå så är det ju =) Hoppas du får en bra start på veckan kram

Lämna ett svar