Träning

Ett kort tempopass

Ikväll körde jag ett kort tempopass. 2 km i 5min/km. Sist jag körde det här passet i den hastigheten fick jag slita och var tvungen att pausa efter fem minuter. Det är ett år sedan slog det mig nu. Tiden springer verkligen förbi…
Det är härligt att löparformen sitter kvar. I nästa vecka är det dags att börja hårdköra. Det ska bli riktigt kul att testa mina gränser!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett kort tempopass

Lämna ett svar