Vardagen

Pepparkaksbak

Det blev en mysig eftermiddag med barnen, pepparkaksbak och så sjöng vi lite sånger tillsammans. Fick lite
julkänsla. Första advent är redan nästa helg och tidigare idag fixade jag årets adventsljusstake. Förra årets såg ut så HÄR.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pepparkaksbak

  1. Åh, vad mysigt 😀 orkar dock inte baka pepparkakor eftersom jag tycker att köpta är mycket godare 😉 Men en mysig sak att göra tillsammans är det ju verkligen.

  2. SV: Åhh tack för den fina kommentaren och välkommen in till mig.. Du kommer lägligt, för i morgon kommer det nämligen upp första inlägget i min adventskalender 🙂

  3. Det är en glädje att baka pepparkakor, både för stora som små! Minns när jag var barn och mamma knöt det särskilda bakförklädet om mej, så blev jag pirrig av glädje! Nu är jag kanske inte pirrig av glädje, men förväntansfull och uppfylld av en mysighets känsla.

Lämna ett svar