Vardagen

Fredag

Vi var och storhandlade förut och fiskdisken lockar alltid barnen. Det finns liksom alltid något att titta på. Den där klänningen som Ida har på sig är hennes absoluta favorit. Hon vill ha den jämt, behöver shoppa fler i samma stil.
Om en stund ska jag pallra mig iväg till jobbet, jag har en lång jobbhelg framför mig och på söndag ska jag assistera i ett derby i herrar div 4. Det ser jag fram mot.
Hoppas ni får en härlig dag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag

  1. Vi har inte så bra fiskdisk här, men det är kul när man är på större ställen. Fin klänning! Min yngsta hade jämt klänning när hon var liten. Nu är det tights eller "fladderbyxor" – hon kan bara inte ha jeans! Ha det gott!

Lämna ett svar