Träning

Två träningspass

Igår sprang jag och Rickard längs med Östersjön och sen vidare runt ringmuren. En runda på pigga och lätta ben. Ända tills vi kom till Visby innerstad då vi sprang uppför branta backar. Pust! Jag älskar verkligen att döma fotboll men även jag tycker det är skönt att få springa utan att fokusera på 22 spelare som kan hitta på hyss. Man behöver en paus efter en period med många matcher. Att få hålla koll bara på mina egna ben och min andning. Jag älskar det!
Imorse sprang vi 4,5 kilometer åt andra hållet. Lika fantastiskt som igårkväll och frukosten smakar extra gott när jag sprungit en runda. Surt dock när jag skulle stoppa runkeepern och såg att jag råkat pausa den på mindre än halva rundan. Det är givetvis bara mentalt men det känns inte som att jag sprungit när jag inte har ”på papper” distans, fart och kalorier. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Två träningspass

Lämna ett svar