Motivation och inspiration

En inspirerande dag i Stockholm

Den här dagen har jag sett fram emot ända sedan Caroline bjöd med mig. Jag, Caroline, Jenniefer och Malin har varit i Stockholm på en dag med föreläsningar om hur man kan ändra sitt sätt att tänka och se på saker. Dave O´Connor var dagens huvudfokus men även Storbritanniens toppledare Natalie Heeley (inom Forever) och Carla Rieger som är expert på hur man presenterar och väcker intresse inom Networkmarketing som bransch. Natalie berättade om sin resa, om hur hennes mamma jobbat inom Forever i tjugo år och att det tog tio av de åren innan Natalie var redo att börja jobba. Nu är hon Storbritaniens främsta ledare. Hon var så vanlig, en ensamstående tvåbarnsmamma med en dröm om att kunna göra något för sina barn. Det gick att relatera till henne och bli inspirerad. Jag blev så rörd av vissa saker som sades att tårarna brände bakom ögonlocken. Jag var inte ensam om det.  
Det jag särskilt tar med mig från dagen är:
Ändra mina vanor för att förändra mina omständigheter. Gör jag samma saker varje dag kan jag inte fövänta mig något annat resultat än det som jag alltid får. Tänk nytt och i nya banor.
Sluta leta efter det negativa hos andra. Fokusera istället på det som är positivt. Att tänka negativt tar mer energi än vad det ger. Det är bara onödigt.
Det är bättre att vara närvarande än att vara perfekt. Att vara här och nu är definitivt något jag ska fokusera mer på. Det är så lätt att tänka på allt jag ska göra sen samtidigt som jag gör något ”nu”. 
Sist men inte minst slappna av och släpp taget. ´Tänk dig en bergochdalbana som du åker. Vad händer om du håller benhårt fast och blundar jämfört med att sträcka armarna upp i luften och ha ögonen öppna?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar