Vardagen

För att grönt är skönt

Flädern som plockades in till Sofia och Niklas skulle komma står sig fortfarande. Lite kul med tanke på att den slokade rejält samma kväll. Tänk att det tagit fem år för mig att komma på att jag kan plocka in kvistar och blad från trädgården. I år har jag verkligen lärt mig att uppskatta det vackra i det lilla. Samuels pianospel, lek med barnen eller som nu några kvistar grönt på köksbordet. De lila blommorna är stäppsalvia och de trivs som fisken i vattnet. Jag har haft de i trädgården bra länge nu. Enkel men samtidigt vacker blomma med sin lila färg.
Dagen började bra med strålande sol vilket var perfekt med tanke på det som skulle göras idag: nämligen hämta ett piano. Vi hittade ett piano i Grebo som skulle skänkas bort så det var taget. Det enda vi betalade för var släpet + bärutrustning. Det gick riktigt smidigt. Då var det bara en sak kvar då: hitta en bra pianolärare.

Rickard och Niklas hjälptes åt att fixa punktering på två cyklar.
Vi lekte datten. Det blir ett bra träningspass att springa i sanden. Eftermiddagen har regnat bort, men det gör absolut ingenting. Till och med regnet har jag börjat uppskatta. Man kan ju undra om jag blivit gammal eller vad som nu hänt. Hehe, skämt åsido… Har du haft en bra dag?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “För att grönt är skönt

Lämna ett svar