Barnen

Skolavslutning och grillfest

Vad gör man när man helt plötsligt har tre lediga dagar hemma? Rensa förrådet och uteförråden blev det. Jag fick ett infall och då är det bäst att passa på. Rickard och barnen har kört några vändor till skroten med grejer som skulle slängas. Lite är det kvar men så skönt det känns att mycket är kastat. Nu har barnen sommarlov och igår var det skolavslutning. Här kommer ett gäng bilder. Alex var snabb och hann  sticka iväg till skolan innan jag hann fota och lika snabbt hade han bytt om när han väl kom hem. Det där med finkläder är inte hans facorit om man säger så. Vi hade tänkt att vi skulle möta upp honom men bland alla barn var han i princip omöjlig att hitta. 

Skolavslutningen följer alltid samma ordning: alla klasser sjunger en varsin sång. Rektorn håller tal, i år på temat Vasaloppet och så avslutas det med allsång: ”den blomstertid nu kommer”.
Rickard bjöd in  sina kollegor på grillfest igårkväll. Vi var ett gäng på 10 personer och så barnen. Jag är grillmästaren så jag fixade fläskfilé, hemgjord potatissallad, baconinlindad sparris och en fräsch sallad till. Rickard gjorde godaste jordgubbstårta som slank ner fort.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skolavslutning och grillfest

Lämna ett svar