Vardagen

Bilder från min lördag

Idag var det dags att sjunga för pensionärerna på mitt jobb igen. Ett gäng julsånger stod på schemat. Till exempel oh helga natt, tänd ett ljus och psalmer. Det var en väldans mysig sångstund. Efter sjungningen kunde jag inte sluta sjunga utan gick bara runt och nynnade.
Jag skulle ju inte dricka NOCCO men efter vår sjungning var jag så trött att jag bara var ”tvungen”. Det ledde dock till att jag var helt speedad. Så jag kommer inte komma i säng den här sidan midnatt heller.
Jag hade på mig min Rudolfmössa och de boende uppskattade det verkligen. En av de boende sa till mig ”man blir glad när man ser dig”. Det blev jag väldigt glad över!
Är jag knäpp som tycker att det är lite halvfint/snyggt/halvfult med lårhöga stövlar till träningsbrallor? (Suddig och tråkig bild, jag vet. Upptäckte nu att den var suddig. 😕)
Jag och Rickard möttes upp på gymmet och hade inte någon särskild tanke med passet utan bara lattja lite. Vi körde bring Sally up squatchallenge med hantlar. Fy vale vad jobbigt det var! Hoppas att du haft en riktigt bra dag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bilder från min lördag

  1. Å vilken lycka det måste ha varit både för dig och pensionärerna på ditt jobb.Man blir så glad av att sjunga och vad roligt att du gick bekräftelse på att du gör ett bra jobb.

Lämna ett svar