Barnen

Utelek i snön

Både igår och idag var jag och Ida och åkte pulka. Igår i mörker tillsammans med Alex och Rickard och idag själva medan det fortfarande var ljust ute. Finns det något roligare så här under vintertid än att susa nerför backen. Vi har tur och har de bästa pulkabackarna precis bakom vårt hus.
Åh, det var så vackert och nästa gång ska jag ta med systemkameran för att få ännu bättre bilder.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Utelek i snön

  1. Ja visst är det kul att åka pulka spelar ingen roll hur gammal du är det är lika kul ändå 🙂 Ser ut att ha varit en fin dag!

  2. Men oh!! Så kul och vilken tur att ni har nära! Minns tillbaka från när jag var barn, det pirrade i magen när man började åka!! 😀 Ser fra emot fler bilder! 🙂

Lämna ett svar