Vardagen

I Blå lagunen

Ikväll var jag och Sofia iväg till Blå lagunen. Sofia ska simma Vansbrosimmet på lördag så hon behövde simma lite på öppet vatten. Jag hängde med som sällskap. Sofia hade våtdräkt så för henne tog det inga tider att komma i. Jag stod i vatten upp till knäna och vande mig väääldigt långsamt. Till slut gav jag upp och satte mig på en sten till Sofia simmat färdigt.
Egentligen var det riktigt varmt i vattnet och när Sofia simmat färdigt bestämde jag mig. Jag ska i! Jag klev i bestämt och doppade mig. Årets första dopp avklarat då. I juli… Så sen har jag aldrig varit.
Inte helt lätt att få av en blöt våtdräkt….
Galna tjejer…
Förra året hade vi en rawfoodkväll med massor med smaskiga desserter. I år det dags en kväll igen. Datum är satt så nu ska det planeras efterrätter och roliga grejer vi kan göra. Härlig kväll!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I Blå lagunen

Lämna ett svar