6 december 2023

En dag på Kneippbyn

På fredagen var det dags för ett besök på Kneippbyn och vi hade verkligen inte vädret med oss. Inte så att det regnade men det var växlande molnighet, mest molnigt och vinden var isande kall. Lagom till eftermiddagen kom solen fram och då blev det genast varmare.
Vi tittade på Pippiteater. Samma som förra gången vi var där men jag skrattade ändå. Alex och Ida tyckte också att det var en riktigt rolig föreställning.

Karuseller, hopp och lek.
Vi körde gokart och det var något som Samuel fick smak på. Det vill han göra mer här hemma så jag har lovat att kolla upp vilka möjligheter det finns.
Efter besöket på sommarlandet knallade vi vidare till vattenlandet där de har helt galna rutschkanor. Själva sommarlandet tycker jag passar bättre för mindre barn medan vattenlandet är mer för större barn. Men det finns givetvis rutschkanor för mindre barn och Ida hittade en som hon ville åka hela tiden.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En dag på Kneippbyn

Lämna ett svar

%d