Träning

Gårdagens pass

Jobbar på styrkan i mina triceps. Ett måste om man vill kunna göra smala armhävningar.
Efter jobbet igår kväll tog jag tag i mitt träningspass. Det var en sån där dag när jag fick ta till alla knep jag kunde för att ställa mig på löpbandet. Jag ska springa lopp på lördag igen så att ställa in löppasset var inget bra alternativ.
Men jag bestämde mig för att springa tre kilometer, det var det enda kravet jag hade på mig själv.
Det här med motivation är lite spännande för bara jag fått på mig träningskläderna så kände jag lusten till att springa. Den sega efterjobbetkänslan i huvudet försvann. Sen var det segt som kola i benen men de kom också igång. När jag sprungit mina tre kilometer joggade jag någon minut och så promenerade jag några hundra meter på bandet. Av bara farten körde jag lite styrka för armarna med.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagens pass

  1. Vad duktig du är, heja dig! Hehe det svåraste brukar vara att starta, när man väl tar på sig kläderna så brukar man piggna till 🙂

Lämna ett svar