Barnen

Roadtrip

Det är inte ofta vi är lediga samtidigt alla fem i och med våra oregelbundna arbetstider. Så idag passade vi på att åka till Stockholm och besöka Fjärilshuset. Barnens önskemål.
Vi lämnade ett höstruskigt Linköping bakom oss och kom upp till ett nästan lika höstruskigt Stockholm. Fjärilshuset ligger i Hagaparken och det är tredje eller fjärde gången vi är där. Det blev en mysig utflykt!
Roliga speglar där man både kan lägga på några kilon….

Bli smal som en sticka….
Eller få toppiga huvuden. 🤣
Skölpaddan borde lära sig lite bordsskick. 😝
Öronmaneter.
Vi lyssnade på den guidade turen om hajarna. Det var riktigt intressant och han som höll i turen var riktigt rolig. Det bjöds på många skratt.
Vi åt lunch på en pizzeria i Salem där jag blev upprörd över att de tog 45:- (😤) extra för en glutenfri pizza. Det var extra bra kvalitet på mjölet och han hade ingen vinst så därför var det tvunget att vara så dyrt. 😵 Det fick bli en kebabsallad istället. Men jag tror han blev sur på mig eftersom han inte hällde upp såsen på salladen utan serverade den i en plastburk…. Det blir inga fler besök där kan jag säga.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Roadtrip

  1. Det skulle vara hur kul som helst att besöka fjärilshuset. Intressant!
    45:- extra för en glutenfri pizza – det är ju rena rama rånet!

  2. Fjärilshuset och Hagaparken har jag tänkt att jag vill besöka i så många år och det blir aldrig av. Kanske blir jag tillräckligt peppad nu?

    1. Inte jag heller. Men enligt honom var det extra fint mjöl. Vete katten alltså om det verkligen kostar så mycket extra för honom.

  3. Mysigt! Jag har faktiskt aldrig varit där som jag nu kan minnas, trotts att jag bott i Stockholm i hela mitt liv. Hoppas på att få besöka fjärilshuset någon gång 😀

Lämna ett svar